English Naslovnica | Pretraživač  | Top ponuda  | Hitno tražimo-nudimo  | Najnovije  | PiO | O Zagrebu

O nama

Htjeli biste


Pravno uređenje

Upitnik za kontakt
Pitanja i odgovori
Moje nekretnine
Nekretnine na obali i otocimaZadnja izmjena:
31.05.2017
.

U bazi se trenutno
nalazi 449 nekretninaOPTIMUM NEKRETNINE

Gundulićeva 26
10000 Zagreb
Tel/Fax:+385 1 6154059
info@optimum.hr

 

 

U dobi od 900 godina, s 900.000 stanovnika, kroz povijest smješten blizu raskrižja zapadne i istočne kulture, od feudalizma do "modernog" kapitalizma, između sredozemne i kontinentalne klime, grad Zagreb danas predstavlja nadaleko priznati kulturni, sveučilišni, poslovni i politički centar ovog dijela Europe.

Arhitektonski nudi građevine tisućljetnog Gornjeg grada (političko i crkveno središte) te Donjeg grada (Centar) većinom izgraden umijećem domaćih i bečkih arhitekata i graditelja 19. stoljeća. Danas udomljuje tisuće poslovnih aktivnosti i vjećni je izazov uvjetovan izrekom "sve mi je pod nosom".

Novi Zagreb sagrađen u eri socijalizma od 1960-80-tih vizijom gradonačelnika Većeslava Holjevca prvi put premošćuje rijeku Savu prema južnoj obali a danas u svojim neboderima udomljuje 115.000 građana.

Sjeverni i zeleni dio grada (sjeverno od Ilice, Vlaške i Maksimirske ulice) isključivo rezidencijalni, izgrađen na obroncima Medvednice većinom obiteljskim kućama, a u novije vrijeme i luksuznim vilama uvijek je glavna meta domaćih i inozemnih klijenata kod najma ili prodaje kao vrlo dobra investicija.

Novija naselja poput Buzina na jugu, Poljanica na istoku te Malešnice na zapadu pokazuju da grad Zagreb postaje metropola koja donedavno udaljenija mjesta prometno i infrastrukturno ubrzano asimilira u gradske četvrti.
Zbog velike potrebe za poslovnim prostorima u širem centru Zagreba danas možete vidjeti rast građevinskog poduzetništva kroz moderne poslovno stambene komplekse.

Više o zagrebu
Vremenska prognoza
Karta grada Zagreba

 Hitno! Kuću za najam na sjeveru


Stan za najam za inozemne klijente


REZIDENCIJU ZA VELEPOSLANIKA